Uutiset

SUKUJUHLA JA SUKUKOUS JUUASSA 9.7.2016

Sukujuhla
Sukuseuran 30 –vuotisjuhla ja juhlakokous pidettiin lauantaina 9.7.2016 Juuassa ent, elokuvateatteri Seuran talolla. Mukana oli vajaa 50 juhlijaa.
Juhla aloitettiin Martti Puumalaisen ja Missio-kuoron pitämällä hartaus- ja siunaustilaisuudella. Ruokailun  jälkeen ohjelmallinen sukujuhla jatkui Tuonosten  yhteislaululla ja seuran esimies Sippo Ryynänen tervehdyssanoissaan kertasi seuran 30 vuotista toimintaa. Seuran tapahtumista vuosien varrelta oli myös nähtävillä kuvakooste valkokankaalla.Mari Putkuri esitti yksinlauluna Svetlana Pustotoshnayan pianosäestyksellä  Suklaasydän ja Satumaa iskelmät. Kirjailija Heikki Turunen. juhlavieraspuhujana kertoi värikkäästi ”pääsemisestään” Tuonosen sukuun. Kirjailijan vaimo Seija kun on Piitterin Toivo Tuonosen  tyttäriä. Ennen juhlan päättänyttä yhteistä Karjalaisten laulua kukitettiin pitkäaikaisesta sukuseuran toiminnasta paikalla olleet  Pauli Tuononen, Taisto Tuononen (T-joki) , Liisa Laasonen ja Ahti Kainulainen ja lisäksi poissaolevat Alli Vattulainen, Erkki Tuononen ja Juhani Keränen.
Sukuseuran kokous
Sukuseuran kokous valitun puheenjohtajan Matti Romppasen johdolla  hyväksyi yksimielisesti menneen kolmivuotiskauden tilit ja tulevan toimintasuunnitelman sukukirjahankkeen käynnistämisineen.
Vuotuisjäsenmaksu korotettiin nykyisestä 10 eurosta 15 euroon ja ainaisjäsenmaksu nykyisestä 10 kertaisesta vuosimaksusta  20 kertaiseksi
Hallituksesta jäivät pois Martti Puumalainen ja esimies Sippo Ryynänen, joka ilmoitti keskittyvänsä jatkossa  Sotkuman Tuonosten sukututkimukseen. Uusina jäseninä tulivat hallitukseen Hannu Nurmi Kuopiosta ja Pertti Antero Tuononen Juuasta.
Ylimääräisenä asiana kokous kutsui seuran ensimmäiseksi kunniajäseneksi Pauli Tuonosen.
 

Tulosta Sähköposti